fbpx

Website laten maken

Meer conversie, betere resultaten & oneindig veel bezoekers

Website laten maken

Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud én marketing onder één dak. sterk in kwaliteit, creativiteit en communicatie. Wij ontwikkelen jouw website op maat. Creatief en professioneel.

Website laten maken

Heb je een prachtige onderneming of een veelbelovend merk opgezet en zoek je op dit moment naar een partij waarbij je een professionele website kunt laten maken? Dan helpt Creative Dutch je graag verder. Op deze pagina lees je waarom een website laten maken zo belangrijk is om meer successen voor je onderneming te behalen. Daarna vertelt Creative Dutch je graag op welke manier je een website kunt laten maken. Wij laten je verder graag kennismaken met de diensten die wij je te bieden hebben. Vervolgens kun je direct een vrijblijvende afspraak met ons inplannen.

Hoe komt het dat een website voor je onderneming zo belangrijk is?

Tegenwoordig zijn websites niet meer weg te denken op het moment dat je een onderneming start. Niet iedereen is online even handig, vandaar dat het lucratief kan zijn om je website te laten maken door een gespecialiseerde partij. Wanneer je een goede website hebt, kun jij je klantenkring flink laten groeien. De website zorgt er namelijk voor dat je bij mensen in de woonkamer komt, mensen kunnen je website via hun smart device bekijken en op ieder moment van de dag besluiten om je product of dienst aan te schaffen. Niet eerder kon je zo dichtbij je klant komen, zonder een fysieke winkel te hoeven openen.

Verder kun je (potentiële) klanten een duidelijk beeld geven over wat je precies voor hen kunt betekenen. Vul je website met relevante content zoals informatieve teksten, foto’s en filmpjes. Op die manier schets je een beeld over wat jouw product of dienst inhoudt en waarom het een aanvulling is op het leven van de klant. Wanneer je ook nog eens social media platformen inzet voor je onderneming, kun je een ware community rondom je onderneming opbouwen. En laat dat nou erg waardevol zijn, aangezien klanten dan vaker terugkomen om je product of dienst opnieuw aan te schaffen.

Op welke manier kun je een website laten maken?

Er zijn verschillende manieren waarop je een website kunt laten maken. Je zou de website zelf kunnen ontwerpen en online kunnen zetten. Echter dient een goede website aan belangrijke eisen te voldoen en het kan zijn dat je daar niet van op de hoogte bent. Vandaar dat veel ondernemers ervoor kiezen om de website aan een ervaren partij uit te besteden. Creative Dutch heeft jarenlang ervaring met webdesign en helpt je graag aan een gebruiksvriendelijke en complete website. Wij zijn resultaatgericht en doen er dan ook alles aan om je online verkopen te laten groeien. Vandaar dat je bij ons ook voor SEO, Social Advertising en bijvoorbeeld email marketing terecht kunt.
Je kunt door Creative Dutch een prachtige website laten maken. Wanneer je website er tot in de puntjes verzorgd uitziet, zullen (potentiële) klanten direct een positieve associatie met je onderneming opbouwen. Dit zorgt ervoor dat je betrouwbaar overkomt en mensen graag hun geld bij je komen uitgeven. Je website kun je ook wel als een online visitekaartje zien, het is dus een middel om de (potentiële) klant over te halen om je product of dienst aan te schaffen. Je kunt op je eigen manier laten zien wat je in huis hebt en daardoor kun je boven je concurrenten uitstijgen.

Reeks van onze klanten

Uit welke diensten kun je bij Creative Dutch kiezen?

 

Wil je een website laten maken? Dan ben je bij Creative Dutch aan het juiste adres. Naast webdesign hebben wij nog veel meer interessante diensten waarmee wij je onderneming kunnen ondersteunen en laten floreren. Hieronder lees je waar wij je allemaal mee kunnen helpen:

– SEO: Dit is een tactiek waardoor je online beter gevonden wordt door (potentiële) klanten. SEO staat voor Search Engine Optimization en helpt je om hoger in Google en andere zoekmachines weergegeven te worden. Des te hoger je in de zoekmachine aangegeven staat, des te sneller en makkelijker bezoekers je website kunnen vinden. Je bouwt daarmee ook nog eens meer naamsbekendheid op.

– SEA: Dit staat voor Search Engine Advertising en dit kun je inzetten door bijvoorbeeld met Google Ads te werken. Adverteren via Google zorgt dat je specifieke doelgroep je helemaal bovenaan in de zoekresultaten terug kan vinden. Wanneer je dit op de juiste manier inzet, kun je veel meer bezoekers naar je website leiden.

– Website/webshop laten maken: Dit is de dienst die wij op deze pagina voor je hebben toegelicht. Wanneer je een professionele en gebruiksvriendelijke website of webshop online hebt staan, zal je daar sneller successen mee behalen. Laat Creative Dutch je website of webshop designen en bouwen, zodat jij je van je concurrentie kunt onderscheiden. Heb je al een huisstijl? Mooi! Zo niet, dan is het voor ons geen probleem om samen met jou een huisstijl te creëren.

– Social Advertising: Dit houdt het adverteren op social media platformen in. Social Advertising wordt steeds belangrijker, aangezien jij je doelgroep daarmee perfect kunt targeten en bereiken. Creative Dutch kan advertenties op Instagram, LinkedIn en Facebook voor je managen.

– Email marketing: Probeer altijd zoveel mogelijk mailadressen van je (potentiële) klanten te verzamelen. Deze emailadressen kun je namelijk inzetten voor email marketing. Dit houdt in dat je soms mooie kortingen of deals naar de personen stuurt die interesse hebben in je product of dienst. Op die manier vergroot je de kans dat ze nog eens naar je website of webshop komen en wellicht iets bij je kopen.

Reviews

Sailors and Crooks

Wij hoorden te vaak dat mensen ons nog niet kennen terwijl we al 8 jaar bestaan, een mooi bedrijf hebben en veel klanten bedienen. Het wordt tijd voor marketing dachten we. Maar wie neem je dan in de arm, ik iig niet een partij die direct vraagt naar je budget. Bij Creative Dutch vroegen ze wat ik nodig had! En dat was wat ik zocht iemand die meedenkt in ons proces, transparant is en targets durft te stellen. Bij ons zijn de targets en verwachtingen nog steeds gehaald en zijn dus ook zeer tevreden!

Gerrit Groottenhaar

IV Company Aalsmeer

Wij zijn enorm enthousiast over de mannen van Creative Dutch. Naast dat zij ons fantastisch begeleiden met het behalen van meer leads is het ook een superleuke partij om mee samen te werken op projecten. En als je belt gaat de telefoon nog geen twee keer over en je wordt geholpen. Zeker een aanrader voor grote, maar ook kleine partijen!

Tim de Kler

Tijd voor Espresso

Wij zijn sinds een aantal maanden de samenwerking aangegaan met Creative-Dutch.
Creative-Dutch heeft de Google advertenties van ons overgenomen zodat wij meer tijd kregen voor onze onderneming. Online Marketing is een vaardigheid die Creative-Dutch zeer goed verstaat. Daarbij zorgt de samenwerking voor goede synergie tussen de webshop en de campagnes. Bijvoorbeeld door suggesties voor conversie-optimalisaties aan te dragen. Dank!

Alex & Kevin

Benieuwd naar wat Creative Dutch precies voor je kan betekenen?

 

Nu je weet dat je bij Creative Dutch een website kunt laten maken, is het wel fijn om meer over ons team te weten te komen. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij een ervaren en gepassioneerd team samengesteld, wat er alles aan doet om van de laatste trends op het gebied van webdesign op de hoogte te blijven. Wij hebben een uniek concept bedacht, waardoor jij je van de concurrentie weet te onderscheiden. Plan gerust een vrijblijvende afspraak met ons in, zodat wij je onderneming kunnen leren kennen en een gerichte strategie voor je kunnen bedenken. Creative Dutch is gevestigd in Hengelo en werkt met ondernemers vanuit heel Nederland samen.

  Contact

  Zo bereik je ons.

  Stap bij ons binnen of kom in contact!
  De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

  Leuk om je te ontmoeten

  We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

  Laten we er voor gaan

  Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

  BEL: +31 (0)74 234 06 06

  info@creative-dutch.nl
  Contact