fbpx

Services of Brooklyn

Our quality standards apply also in terms of service, technical expertise and advice.
Our dedicated employees are happy to assist you with know-how and experience in your daily business.

Webshop laten maken

We have created an awesome theme that will help designers, developers,
and companies create websites for their startups quickly and easily.

Webshop laten maken


Ben je ondernemer en denk je erover na om naast je fysieke winkel ook een webshop te laten maken? Dan helpt Creative Dutch je graag bij het proces om een succesvolle webshop op te zetten. Op deze pagina lees je op welke manier een webshop kan bijdragen aan het succes van je onderneming, als je ook al een fysieke winkel hebt. Verder kom je erachter wat de voordelen van een webshop laten maken zijn. Daarnaast laten wij je kennis maken met de diensten die Creative Dutch voor je in de aanbieding heeft en kom je erachter hoe je met ons in contact kunt komen.


Waarom is een webshop een interessante toevoeging op je fysieke winkel?


Heb jij al een tijdje een goed lopende fysieke winkel en is het je droom om je product of dienst ook online te verkopen? Dan kun je ervoor kiezen om een webshop te laten maken. Een webshop is een mooie toevoeging aan je onderneming en wanneer je voor deze strategie kiest, kun jij je winkel uitbreiden, zonder een extra fysieke winkel te hoeven openen en maandelijkse huur te hoeven betalen. Een webshop laten maken zorgt ervoor dat je een veel grotere groep (potentiële) klanten kunt bereiken, zowel lokaal als internationaal. Een webshop heeft geen openingstijden, dus je winkelend publiek kan er 24/7 terecht.

Verder gebruiken ondernemers een webshop vaak om nieuwe toevoegingen aan hun assortiment te testen. Wil je van tevoren weten of een nieuw product goed loopt? Dan kun je dit makkelijk in je online assortiment testen. Een ander interessant voordeel is dat het verkoopproces je minder tijd kost. De klant zoekt zelf uit wat hij/zij wil hebben en kan het product of de dienst direct afrekenen en naar zijn/haar adres laten verzenden. Je zou de klant ook nog de optie kunnen geven dat zij de online-bestelling bij je in de winkel op kunnen halen, mochten zij dat fijner vinden. Zoals je ziet heb je direct veel meer mogelijkheden.


Wat zijn de voordelen van een webshop laten maken?


Natuurlijk zou je zelf kunnen proberen om een webshop te bouwen. Dit kost echter veel tijd en het is niet zo makkelijk als je denkt. Het verkoopproces moet correct ingesteld worden en om dit allemaal uit te zoeken, ben je snel een paar weken of maanden verder. Vandaar dat het interessant kan zijn om je webshop te laten maken door een gespecialiseerde partij. Creative Dutch heeft ervaring met het bouwen van webshops en helpt je graag om een professionele en gebruiksvriendelijke webshop op te zetten. Wij focussen altijd op het behalen van de beste resultaten en richten ons volledig op jouw onderneming, zodat wij erachter komen hoe wij jouw webshop boven die van de concurrentie kunnen laten uitstijgen.

Voor ons is het maken van een webshop dagelijkse kost, dus wanneer je met ons samenwerkt delen wij graag onze kennis met je. Wij zorgen ervoor dat de webshop geheel op maat en naar jouw smaak wordt ontworpen. Op die manier kun je er nog jaren mee vooruit zonder grote aanpassingen te hoeven doorvoeren.


Alle diensten van Creative Dutch op een rijtje


Je kunt ons bij Creative Dutch onder andere inschakelen om je webshop te laten maken. Wij zijn een online marketingbureau in Twente en leggen je graag uit waar wij je nog meer mee van dienst kunnen zijn. Hieronder lees je uit welke diensten je bij Creative Dutch kunt kiezen:
– SEO: Dit blijkt één van de belangrijkste online marketing diensten te zijn op het moment dat je online meer bezoekers naar je website of webshop wil genereren. Search Engine Optimization zorgt ervoor dat zoekmachines als Google je website of webshop beter kunnen lezen en ranken. Hierdoor komt jouw website of webshop hoger in de zoekresultaten terecht. Dit heeft als voordeel dat (potentiële) klanten je makkelijker en ook veel sneller kunnen vinden. Wanneer je hoger in de zoekmachines eindigt, zal je direct ook meer naamsbekendheid opbouwen en vertrouwen naar de consument uitstralen.

– SEA: Search Engine Advertising kun je inzetten om je website of webshop bovenaan in de zoekmachines te plaatsen. Door Google Ads in te zetten kun je veel meer (potentiële) klanten bereiken en zorg je ervoor dat je doelgroep je sneller te zien krijgt door middel van een advertentie.

– Website/webshop laten maken: Een website of webshop laten maken helpt je om je onderneming online de aandacht te bieden dat het verdient. Je kunt bij ons terecht voor webdesign en het ontwerpen van je huisstijl. Creative Dutch is gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops. Wij hebben een uniek concept ontwikkeld waarmee jij je weet te onderscheiden van je concurrenten. Zorg ervoor dat je online consequent bent in het doorvoeren van je huisstijl, zodat (potentiële) klanten direct weten wat ze van je product of dienst mogen verwachten.

– Social Advertising: Adverteren via verschillende social media platformen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram blijkt erg lucratief te zijn. Dit komt doordat jij je perfecte doelgroep dan op nog grotere schaal kunt bereiken. Zet persoonlijke advertenties in om de juiste mensen over te halen om klant bij je te worden.

  Email marketing: Hiermee probeer je een lijst met mailadressen van je doelgroep op te bouwen, zodat je deze mensen kosteloos kunt bereiken met allerlei marketinguitingen. Je kunt een community opbouwen en zelfs je meest trouwe klanten per mail voorzien van mooie kortingen en tijdelijke deals. Op die manier kun je ‘slapende’ klanten wakker schudden en uitdagen om opnieuw een product of dienst van je te kopen.


Meer weten? Plan gerust een vrijblijvende afspraak met ons in


Nu je weet dat je bij Creative Dutch een webshop kunt laten maken, wil je wellicht weten wat wij precies voor je kunnen betekenen. Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op, zodat wij een vrijblijvende afspraak met je in kunnen plannen. Creative Dutch is gevestigd in Hengelo, maar wij werken met klanten door heel Nederland samen. Het is voor ons geen probleem om bij je langs te komen en onze deur staat altijd voor je open. Voor je het weet haal je meer successen uit je webshop en kun jij je onderneming laten groeien!

 

Contact

Zo bereik je ons.

Stap bij ons binnen of kom in contact!
De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

Leuk om je te ontmoeten

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

Laten we er voor gaan

Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

BEL: +31 (0)74 234 06 06

info@creative-dutch.nl
Contact