fbpx

Webdesign Hengelo

Meer conversie, betere resultaten & oneindig veel bezoekers

Webdesign door Creative Dutch in Hengelo.

Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud én marketing onder één dak. sterk in kwaliteit, creativiteit en communicatie. Wij ontwikkelen jouw website op maat. Creatief en professioneel.

Webdesign Hengelo

Ben je ondernemer en ben je op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde partij waar jij je website kunt laten maken? Dan staat Creative Dutch graag voor je klaar. Wij maken de website geheel op maat en houden rekening met jouw specifieke wensen. Op deze pagina kom je te weten wat webdesign Hengelo inhoudt, welke fasen er bij webdesign komen kijken, wat een grafisch ontwerp is en op welke manier je webdesign kunt inzetten om hoger in de zoekmachines te eindigen. Verder lees je waarvoor je bij Creative Dutch allemaal terecht kunt en kom je erachter hoe je contact met ons kunt opnemen.

Wat is webdesign Hengelo precies?

 

Creative Dutch biedt je de mogelijkheid tot webdesign in Hengelo aan. Maar wat houdt webdesign eigenlijk in? Webdesign Hengelo heeft betrekking op alle facetten die bij het ontwerpen en uitwerken van een website of webshop komen kijken. Het gaat om de front-end van je website of webshop en dus om het eerste wat je (potentiële) klanten zullen zien als je op je website of webshop terecht komen. Tegenwoordig kun je ook de back-end, dus alles achter de schermen van een website en webshop tot webdesign rekenen. Vaak komen er wel verschillende werkzaamheden bij de front- en back-end kijken, waardoor er een ontwerper en een developer voor dit proces nodig zijn.

Creative Dutch heeft een uniek concept, waardoor jij het laten ontwerpen en bouwen van je webshop of website zowel aan de voor- en achterkant aan ons kunt uitbesteden. Op die manier hoef je niet met verschillende partijen samen te werken en is jouw idee en wens bij onze teamleden volledig duidelijk. Doordat Creative Dutch zowel ontwerpt als bouwt, kunnen wij de communicatielijnen kort houden en zal de website of webshop op korte termijn al aan je opgeleverd kunnen worden.

Welke onderdelen kun je tot de conceptfasen van webdesign rekenen?

 

Bij webdesign Hengelo wordt volgens een succesvol stappenplan gewerkt. Allereerst is er de conceptfase. Deze fase bestaat uit het onderzoeken welke wensen en behoeften je hebt en hoe wij de website uniek en vooral persoonlijk kunnen maken. Wanneer de basis in deze fase goed wordt gelegd, kan er zonder problemen aan de rest van het project gewerkt worden. Webdesign Hengelo zorgt ervoor dat jij je met je website of webshop van je concurrenten weet te onderscheiden. Tegenwoordig lijken bijna alle websites en webshops op elkaar. Dat is niet waar mensen naar op zoek zijn. Jouw (potentiële) klanten willen door je verrast worden en willen een positief gevoel ervaren op het moment dat zij overwegen om contact met je op te nemen of om je product aan te schaffen.

De conceptfase stelt het belangrijkste doel van de website of webshop vast en is de opzet voor het design van de website of webshop. Het idee achter het design wordt bedacht, vastgelegd en later uitgevoerd.

Reeks van onze klanten

Wat komt er allemaal bij het grafisch ontwerp kijken?

 

Het grafisch ontwerp van je website of webshop wordt aan de hand van je huisstijl bepaald. Welke kleuren, lettertypen en vormen of foto’s wil je graag op de website of webshop terug laten komen? Het grafisch ontwerp zorgt ervoor dat je website of webshop er uniek en spectaculair uit komt te zien. Wanneer je grafisch ontwerp klopt, kun jij je makkelijker van je concurrenten onderscheiden.

Creative Dutch zorgt er met webdesign Hengelo voor dat de uitstraling van je website of webshop tot in de kleinste details klopt, waardoor de klanten je beter kunnen herkennen en het juiste gevoel van je merk krijgen. Wanneer jij je producten of diensten op hun best presenteert, zullen ze uiteindelijk sneller en beter verkocht worden.

Webdesign Hengelo helpt je om hoger in de zoekmachines te eindigen

Webdesign Hengelo helpt je niet alleen aan een prachtige website, het gaat er ook om dat men je website of webshop goed kan vinden. Vandaar dat je website of webshop meer kracht kan krijgen door SEO toe te passen. SEO zorgt ervoor dat de teksten op je website of webshop door zoekmachines worden opgepikt en door hen gelezen kunnen worden. Wanneer je website of webshop duidelijk genoeg is voor de zoekmachines, zien zij de meerwaarde van je website of webshop in en zal je hoger in de zoekresultaten terecht komen. En dat betekent dat je meer sales of business uit je website of webshop kunt halen.

Reviews

Sailors and Crooks

Wij hoorden te vaak dat mensen ons nog niet kennen terwijl we al 8 jaar bestaan, een mooi bedrijf hebben en veel klanten bedienen. Het wordt tijd voor marketing dachten we. Maar wie neem je dan in de arm, ik iig niet een partij die direct vraagt naar je budget. Bij Creative Dutch vroegen ze wat ik nodig had! En dat was wat ik zocht iemand die meedenkt in ons proces, transparant is en targets durft te stellen. Bij ons zijn de targets en verwachtingen nog steeds gehaald en zijn dus ook zeer tevreden!

Gerrit Groottenhaar

IV Company Aalsmeer

Wij zijn enorm enthousiast over de mannen van Creative Dutch. Naast dat zij ons fantastisch begeleiden met het behalen van meer leads is het ook een superleuke partij om mee samen te werken op projecten. En als je belt gaat de telefoon nog geen twee keer over en je wordt geholpen. Zeker een aanrader voor grote, maar ook kleine partijen!

Tim de Kler

Tijd voor Espresso

Wij zijn sinds een aantal maanden de samenwerking aangegaan met Creative-Dutch.
Creative-Dutch heeft de Google advertenties van ons overgenomen zodat wij meer tijd kregen voor onze onderneming. Online Marketing is een vaardigheid die Creative-Dutch zeer goed verstaat. Daarbij zorgt de samenwerking voor goede synergie tussen de webshop en de campagnes. Bijvoorbeeld door suggesties voor conversie-optimalisaties aan te dragen. Dank!

Alex & Kevin

Welke zaken kan Creative Dutch allemaal voor je regelen?

 

Naast webdesign Hengelo, heeft Creative Dutch nog veel meer te bieden. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor diensten als:

– SEO: Search Engine Optimization, ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Wanneer je hierop inzet, zal je website of webshop hoger in Google of andere zoekmachines eindigen. Des te hoger je staat, des te meer klanten je op een natuurlijke manier naar je toe zal trekken.

– SEA: Het adverteren in Google of andere zoekmachines. Wanneer je Google Ads inzet voor je website of webshop, kom je bovenin Google te staan, zodat (potentiële) klanten op die manier bij jou terecht kunnen komen.

– Social advertising: Zodat je website of webshop op de online media kanalen meer aandacht krijgt en je direct meer naamsbekendheid kunt opbouwen. Hiermee weet jij je doelgroep door heel Nederland te bereiken, wat erg waardevol is.

– Email marketing: Dit kun je inzetten op het moment dat je een mooie klanten email-lijst hebt opgesteld. Zorg ervoor dat men bij het plaatsen van een bestelling of het inplannen van een contactmoment hun emailadres bij je achterlaten. Deze mailadressen kun je inzetten wanneer je mooie kortingen of leuke acties met je (potentiële) klanten wil delen.

Neem gerust contact met ons op

 

Nu je meer informatie over webdesign in Hengelo hebt gekregen, kan het zijn dat je nog een aantal vragen hebt. Stel deze vragen gerust. Bij Creative Dutch is geen vraag te gek of te veel en ons team staat je graag te woord. Samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden en helpen wij je om jouw droom website of webshop te bouwen. Je kunt online een afspraak inplannen, zodat er over je wensen en behoeften kan worden gesproken. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Wil je ons liever persoonlijk ontmoeten? Dan is dat ook geen enkel probleem. Wij zetten de koffie en thee alvast klaar!

  Contact

  Zo bereik je ons.

  Stap bij ons binnen of kom in contact!
  De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

  Leuk om je te ontmoeten

  We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

  Laten we er voor gaan

  Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

  BEL: +31 (0)74 234 06 06

  info@creative-dutch.nl
  Contact