fbpx

Services of Brooklyn

Our quality standards apply also in terms of service, technical expertise and advice.
Our dedicated employees are happy to assist you with know-how and experience in your daily business.

Online Marketing door Creative Dutch in Hengelo.

Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud én marketing onder één dak. sterk in kwaliteit, creativiteit en communicatie. Wij ontwikkelen jouw website op maat. Creatief en professioneel.

Online Marketing Hengelo

Ben je ondernemer en ben je op zoek naar een creatieve partij waarbij je terecht kunt voor alles wat met online marketing te maken heeft? Dan ben je bij Creative Dutch aan het juiste adres. Op deze pagina lees je meer over online marketing in Hengelo, je komt erachter wat het inhoudt, welke voordelen eraan vastzitten en waarom je het zou kunnen laten uitbesteden aan Creative Dutch. Daarna lees je welke andere diensten wij aanbieden en kom je erachter op welke manier je een vrijblijvende afspraak met ons kunt inplannen.


Wat houdt online marketing in?


Online marketing Hengelo bestaat uit het promoten van jouw onderneming, organisatie, merk, producten, diensten en nog veel meer. Creative Dutch helpt je om jouw exacte doelgroep online te bereiken, waardoor je door heel Nederland en soms zelfs in België meer naamsbekendheid en klandizie kunt genereren. Online marketing Hengelo kun je vanuit verschillende doelstellingen inzetten.

Het maakt niet uit of je meer producten of diensten wil verkopen, meer naamsbekendheid voor je website of webshop wil krijgen, je meer bezoekers naar je website of webshop wil krijgen, je meer wil verkopen of je juist je klantenloyaliteit wil vergroten. Er is altijd een vorm van online marketing, wat je bedrijf zal laten groeien en ervoor zorgt dat je meer successen behaalt.


Welke voordelen zitten er aan online marketing Hengelo?


Wanneer je voor online marketing in Hengelo via Creative Dutch kiest, zal je vanzelf merken dat er een aantal interessante voordelen bij komen kijken. Allereerst groeit de online markt enorm snel en zal deze markt de komende jaren ook zeker blijven groeien. Door je doelgroep op de juiste manier te bereiken, kun je ervoor zorgen dat er gerichter en persoonlijker ingezet wordt op de advertenties die zij te zien krijgen. Daarnaast kost online marketing vaak minder geld dan wanneer je via de krant, op tv of over de radio wil gaan adverteren. Tegenwoordig zijn mensen niet meer los te weken van hun smartphone, dus de kans dat zij je advertentie online lezen is vele malen groter.


Waarom zou je ervoor kiezen om online marketing Hengelo uit te laten besteden?


Leuk en aardig, maar waarom biedt het je meerwaarde om online marketing Hengelo aan Creative Dutch uit te besteden? Allereerst doen wij dit werk al jaren en kennen wij de onlinemarketingwereld op ons duimpje. Ben je op zoek naar een succesvolle campagne? Dan is het altijd handiger om experts in te schakelen die weten wat hen te doen staat. Creative Dutch werkt met een team van ervaren specialisten die alles op alles zetten om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Daarnaast beschikken wij over verschillende specifieke marketingtools waardoor jouw doelen zeker behaalt gaan worden, wellicht zelfs al op een redelijk korte termijn. Wij garanderen resultaten vanaf het moment dat wij voor je aan de slag gaan. Verder is het zonde van je tijd en energie als je zelf het wiel gaat uitvinden, terwijl wij al die stappen jaren geleden al doorlopen hebben. Doordat wij alle resultaten kunnen analyseren en rapportages voor je kunnen uitdraaien, weet je precies op welke manier je investering zich aan je terugverdient. Online marketing Hengelo zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen, vliegensvlug op nieuwe trends kunt inspelen en je succesvolle campagnes zonder enige moeite kunt laten opschalen.


Waar kan Creative Dutch je allemaal mee helpen?


Bij Creative Dutch bieden wij online marketing in Hengelo en omgeving aan door je uit onderstaande diensten te laten kiezen:
– SEO: Search Engine Optimization blijkt één van de meest belangrijke diensten te zijn op het moment dat jij ervoor wil zorgen dat je website of webshop hoger in Google eindigt. Zoekmachine optimalisatie verbetert je ranking in Google en andere zoekmachines, waardoor (potentiële) klanten je veel sneller en makkelijker kunnen vinden. Hoe hoger je in de zoekmachines eindigt, des te meer naamsbekendheid je opbouwt, waardoor je zelfs vaste klanten aan je product of dienst kunt overhouden.

– SEA: Niets anders dan het adverteren binnen de bekendste zoekmachines. Met Google Ads zorg jij ervoor dat jouw merk of onderneming bovenaan tussen de advertenties op Google wordt gepresenteerd. Hierdoor bereik je meer mensen uit je doelgroep die je eventueel als betalende klant kunt binnenslepen.

– Website/webshop laten maken: Ben je pas begonnen met ondernemen of is het er al die tijd nog niet van gekomen om een professionele website of webshop te laten maken? Dan helpt Creative Dutch je graag verder. Wij ontvangen graag de huisstijl en de wensen voor het design van de website of webshop van je. Wanneer je online een sterk merk neerzet, gaan (potentiële) klanten je sneller herkennen en kom je professioneel en betrouwbaar over.

– Social Advertising: Met deze dienst zorgen wij er bij Creative Dutch voor dat je website of webshop onder de aandacht komt op verschillende social media kanalen. Denk hierbij aan advertenties op Facebook, Instagram en bijvoorbeeld LinkedIn. Op die manier kun jij je doelgroep via verschillende platformen bereiken.

– Email marketing: Dit is vooral effectief op het moment dat je een mooie som emailadressen van (potentiële) klanten hebt verzameld. Email marketing kun je inzetten om trouwe klanten een mooie korting of deal aan te bieden. Op die manier zorg je ervoor dat ze bij je terug blijven komen.


Wil je meer weten? Plan dan direct een afspraak met ons in!


Nu je weet op welke manier wij online marketing in Hengelo kunnen bieden, is het wel zo fijn om erachter te komen wat wij precies voor je onderneming kunnen betekenen. Om alles uit je online marketing te halen, is het belangrijk dat wij je bedrijf of merk goed leren kennen. Wanneer jouw wensen en behoeften bij ons duidelijk zijn, doen wij er alles aan om de beste resultaten voor je website of webshop te behalen.

Wil je precies weten wat wij, samen met jou, kunnen bereiken? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Hoewel wij in Hengelo gevestigd zijn, werken wij met ondernemers door heel Nederland samen. Let’s meet in the middle of kom eens langs bij ons op kantoor! De koffie en thee staat alvast warm.

Contact

Zo bereik je ons.

Stap bij ons binnen of kom in contact!
De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

Leuk om je te ontmoeten

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

Laten we er voor gaan

Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

BEL: +31 (0)74 234 06 06

info@creative-dutch.nl
Contact