fbpx

Services of Brooklyn

Our quality standards apply also in terms of service, technical expertise and advice.
Our dedicated employees are happy to assist you with know-how and experience in your daily business.

We keep our word.

We have created an awesome theme that will help designers, developers,
and companies create websites for their startups quickly and easily.

Marketing bureau

Heb je een eigen onderneming en ben je op zoek naar een samenwerking met een partij, waardoor je meer uit je sales en naamsbekendheid kunt halen? Dan ben je bij Creative Dutch aan het juiste adres. Op deze pagina lees je onder andere wat je van een marketing bureau kunt verwachten, wat de belangrijkste onderdelen zijn, voor welke diensten je bij Creative Dutch terecht kunt en wat de voordelen van een samenwerking zijn. Als laatste kun je direct een vrijblijvende afspraak in plannen om erachter te komen wat Creative Dutch voor je kan betekenen.


Wat kun je van ons als marketing bureau verwachten?


Zoals je wellicht weet kan een marketing bureau je helpen om meer uit je onderneming te halen. Net zoals de reguliere marketing, wordt online marketing steeds belangrijker. Je onderneming heeft niet alleen concurrenten in de fysieke wereld, maar zeker ook in de online wereld. Vandaar dat je de hulp van Creative Dutch in kunt schakelen op het moment dat je met nek en schouders boven al je concurrenten wil uitsteken. Wij hebben er onze missie van gemaakt om ondernemers zoals jij bij te staan tijdens hun reis naar de absolute top. Wij herkennen en erkennen winnaars en vinden het geweldig om samen met jou en je onderneming de uitdaging aan te gaan.


Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een marketing bureau?


Voordat je met een partij in zee gaat, is het natuurlijk fijn om te weten wat je van hen kan verwachten en of je er een goed gevoel bij de samenwerking hebt. Creative Dutch richt zich op ondernemers en hun bedrijven die een persoonlijke aanpak verwachten. Wij weten welke strategieën werken, maar kopiëren dit niet lukraak voor al onze klanten.

Als marketing bureau voorzien wij je van een doeltreffende en unieke marketing strategie. Voordat wij dat kunnen doen, is het belangrijk dat wij je onderneming, de doelgroep en de merkbeleving plus het campagne budget komen te weten. Wanneer we alles over je onderneming weten, gaan we aan de slag om een geweldig en persoonlijk marketing plan voor je te ontwikkelen.


Voor welke diensten kun je nog meer bij Creative Dutch terecht?


Naast dat Creative Dutch een marketing bureau is, kun je bij ons voor onderstaande diensten terecht:
– SEO: Search Engine Optimization is een Engelse term wat in het Nederlands vertaald zoekmachine optimalisatie inhoudt. Hiermee zorgen wij ervoor dat je onderneming of webshop beter in Google wordt gevonden. Wanneer je op de eerste pagina van Google terecht komt, kun je veel meer naamsbekendheid krijgen en weten meer (potentiële) klanten je te vinden.

– SEA: Dit houdt het adverteren via Google in. Door Google Ads in te zetten kun je met je onderneming of webshop helemaal bovenaan in Google terecht komen. De kans dat mensen voor jou kiezen is dan erg groot!

– Website/webshop laten maken: Heb je nog geen website of webshop of ben je toe aan een volledig nieuw design? Dan helpen wij je graag om je droom website of webshop te bouwen. Geef bij ons aan wat je huisstijl is, of laat ons er op aanvraag eentje voor je creëren. Wanneer je online consequent uitstraalt waar je onderneming voor staat, kunnen (potentiële) klanten zich sneller met je merk en bedrijf associëren.

– Social Adverterising: Hieronder worden advertentiecampagnes op Facebook en Instagram bedoelt, zodat je doelgroep op verschillende social media platformen bereikt kan worden.

– Email marketing: Dit geldt voor alle mensen die hun mailadres ooit bij je hebben achtergelaten. Via pakkende sales e-mails kun je vaak nog slapende klanten wakker makken. Verder kun je via de mail een community van vaste klanten allerlei mooie kortingen en deals toesturen.


Wat zijn de voordelen op het moment dat je samenwerkt met Creative Dutch?


Wanneer je voor een samenwerking met Creative Dutch kiest, kun je ervan uitgaan dat wij niet rusten voor we de beste resultaten voor je behaald hebben. Het is onze missie om je onderneming te laten groeien, zodat je steeds meer uit je eigen bedrijf kunt halen. Verder kunnen wij als marketing bureau verschillende werkzaamheden bij je uit handen nemen. Mocht je het fijn vinden, kunnen wij een compleet nieuwe en frisse huisstijl voor je ontwerpen. Daarnaast nemen wij graag je website of webshop onder handen, zodat je meer sales uit je onderneming kunt halen.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van conversie verhogende campagnes en strategieën. Onze leadcampagnes zorgen ervoor dat je het drukker krijgt dan ooit tevoren en bieden je de mogelijkheid om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. En dat is nog niet alles! Creative Dutch verzorgt ook video & film materiaal waar je de mooiste productvideo’s, interviews, sfeerimpressies en nog veel meer mee kunt maken. Hiermee kun je ook nog eens de naamsbekendheid van je onderneming vergroten. Want des te meer mensen van jouw passie en project afweten, des te beter dit natuurlijk voor je is.

Creative Dutch is een marketing bureau wat het beste uit je onderneming kan halen, door een persoonlijk en unieke strategie voor je op te zetten. Jouw wensen en behoeften staan voorop en wij doen er alles aan om je met trots naar het eindresultaat te laten kijken.

Plan gerust een vrijblijvende afspraak met ons in
Wil je graag meer weten over Creative Dutch als marketing bureau? Benader ons dan gerust om een afspraak in te plannen, zodat we erachter kunnen komen wat wij voor je kunnen betekenen. Het is altijd een goed idee om even met elkaar te brainstormen over wat je wensen en verwachtingen zijn, zodat Creative Dutch met een unieke en persoonlijke strategie kan komen. Wij zorgen er graag voor dat je meer klanten binnenhaalt en dat je beter in Google gevonden wordt. Jij hebt een uniek bedrijf en daar mag de hele wereld vanaf weten!

Creative Dutch werkt met ondernemers door heel Nederland samen. Het marketing bureau zit zelf in Hengelo gevestigd, maar wij staan je telefonisch of per mail graag te woord als dat makkelijker voor je is. Wil je ons liever persoonlijk ontmoeten, dan kunnen we zeker een afspraak op locatie inplannen!

Contact

Zo bereik je ons.

Stap bij ons binnen of kom in contact!
De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

Leuk om je te ontmoeten

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

Laten we er voor gaan

Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

BEL: +31 (0)74 234 06 06

info@creative-dutch.nl
Contact