fbpx

📍GEZOCHT in omgeving Twente:

5 ondernemers die de tijd willen halveren die ze kwijt zijn aan online marketing en 2 tot 5X zoveel Conversies, Aankopen of Leads willen realiseren


Meld je aan voor ons nieuwe 'Done-For-You' groei traject
yes! ik wil een meer informatie

`` Wekelijks heb ik 2000 webshop bezoekers, daar komen maar 7 aankopen uit voort. Een conversie van maar 0,35%... Wat doe ik verkeerd?``

Verdubbel of verviervoudig het aantal conversies dat je nu behaalt met jouw website/webshop binnen 90 dagen!

 

Heb je een website/webshop die niet converteert? Zou je een leadfunnel willen implementeren om leads te ontvangen, maar heb je geen idee waar je moet starten? 

Bij Creative Dutch zetten we onze expertise in om een salesmachine voor jouw business op te zetten. We verhogen de conversie en garanderen een mooier design dan je huidige website. 

Wat betekent het voor jouw bedrijf…. 

 

✓ Als jij niet meer afhankelijk bent van mond-tot-mond reclame en een verwijzing van je buurman?

✓ Als de conversie van je website van 0,5% naar 5%+ gaat? 

✓ Als je je geen zorgen hoeft te maken waar de volgende lead of verkoop vandaan komt, omdat je een online salesmachine hebt staan die iedere dag geautomatiseerd nieuwe klanten oplevert?

 

En dat alles… zonder peperdure maandelijkse pakketkosten en lange wurgcontracten. 

Dat is precies wat wij nastreven als bureau: een samenwerking van wederzijds vertrouwen, op basis van resultaat ✅ niet op basis van langdurige contracten. ❌

Jij blij? Wij blij.

Hoe bereiken wij dit dan? Als full-service marketingbureau hebben wij de volgende specialismes in huis: 

 • Webdesign & Conversie optimalisatie
 • Marketing & Analytics
 • Branding & huisstijl
 • Video marketing & advertenties

Waarom Creative Dutch?

Resultaat gedreven

Creative Dutch is een full service digital agency gedreven door resultaat, dat is voor ons namelijk het enige dat telt.

 Betaalbaar

Onze diensten moeten meetbaar meer opleveren dan het kost. Werken met heldere doelstellingen waarbij iedere euro meetbaar rendement oplevert.

 Nergens aan vast

We werken graag met klanten die ook graag met ons werken. Daarom werken we met samenwerkingen die van maand-tot-maand opzegbaar zijn.

  To the point

Jij vertelt wat je wilt bereiken, wij helpen je dat te bereiken. Of nemen alles uit handen, als je dat liever wilt. De lijntjes zijn kort en persoonlijk contact vinden we erg belangrijk.

Onze werkwijze

 • Stap 1 Een virtuele kop koffie
  We maken kort kennis en bespreken jouw wensen en doelstellingen voor je bedrijf. Je bent van harte welkom op ons kantoor of we kunnen virtueel kennis maken als je dit liever hebt.
 • Stap 2 Een vrijblijvend actieplan
  Hebben we het idee dat we je kunnen helpen? Dan maken we geheel vrijblijvend een actieplan voor je. Dit is geheel kosteloos en op basis hiervan mag je een GO of NO GO geven.
 • Stap 3 Aan de slag!
  Hebben we een GO op het plan? Dan gaan we voor je aan de slag. Je zit vervolgens NIET vast aan langdurige contracten. Op maand basis kun je bepalen of je de samenwerking door wilt zetten of niet.

Trots op onze samenwerkingen.

Talloze klanten met mooie projecten klopten al bij ons aan voor het creëren van digitale impact. Samen met deze klanten hebben we gewerkt aan winstgevende oplossingen. En met trots kunnen wij hun mening met jou delen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Case – IV Company Aalsmeer

Wij zijn enorm enthousiast over de mannen van Creative Dutch. Naast dat zij ons fantastisch begeleiden met het behalen van meer leads is het ook een superleuke partij om mee samen te werken op projecten. En als je belt gaat de telefoon nog geen twee keer over en je wordt geholpen. Zeker een aanrader voor grote, maar ook kleine partijen!

 

Tim de Kler

Case – DIC Laadsystemen

Wij werken nu al zo’n 2 jaar met tevredenheid samen met Creative Dutch, de werkzaamheden welke uitgevoerd worden betalen zich altijd vrij snel uit.

 De online campagne welke goed is opgezet wordt maandelijks besproken om zo ook tot een telkens nog beter resultaat te komen.

 Het contact verloopt soepel en op vragen wordt snel gereageerd.

Kortom een bedrijf welke wij aanbevelen.

 

Raymond Deurloo

Case – Elmnts Lifestyle

Als ondernemer wil ik me vooral kunnen focussen op zaken die geld opleveren en daarom ben ik sinds 6 ruim 6 maanden een samenwerking aangegaan met Creative Dutch. Doel voor mij was om de online vindbaarheid te verbeteren en vooral ook inzichtelijk te krijgen wat online marketing en advertenties me opleveren. Dankzij de korte lijntjes en duidelijke communicatie hebben we al snel mooie resultaten weten te behalen. 

 

Maarten Smit

Case – Cecofloors.nl

Creative Dutch, een naam die waar wordt gemaakt. Altijd  passende creatieve oplossingen die zorg dragen voor een optimale respons.

Wij vragen Creative Dutch om advies voor diverse zaken, altijd is een oplossing die ook werkt.

 

Ben de Lorijn

Case – Witgoedoutletstore.nl

Witgoed Outletstore moest nodig een nieuwe site hebben. Dit is een interactieve webshop geworden.

 De heren van CreativeDutch hebben in een korte tijd een zeer nette website gebouwd. Al onze wensen zijn hierbij geïntegreerd in de site. Retestrak en overzichtelijk 

 Sinds enkele maanden verzorgen de heren van CreativeDutch ook de marketing en uiteraard deden zij het onderhoud van de site al. Problemen worden snel opgepakt en opgelost.

De communicatie is makkelijk en direct. Vaak gebeurt het via de app.

Topwerk. Ik hoop nog lang samen te mogen werken met de heren van CreativeDutch.

 

Dylan Leurink

Case – Tijdvoorespresso.nl

Wij zijn sinds een aantal maanden de samenwerking aangegaan met Creative-Dutch. Creative-Dutch heeft de Google advertenties van ons overgenomen zodat wij meer tijd kregen voor onze onderneming. Online Marketing is een vaardigheid die Creative-Dutch zeer goed verstaat. Daarbij zorgt de samenwerking voor goede synergie tussen de webshop en de campagnes. Bijvoorbeeld door suggesties voor conversie-optimalisaties aan te dragen. Dank!

 

Alex & Kevin

Klaar om jouw marketing en conversie naar een next level te tillen, zonder peperdure pakketkosten of wurgcontracten? 

Meld je aan voor ons Groei Traject 

Contact

Zo bereik je ons.

Stap bij ons binnen of kom in contact!
De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

Leuk om je te ontmoeten

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

Laten we er voor gaan

Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

BEL: +31 (0)74 234 06 06

info@creative-dutch.nl
Contact