fbpx

Webdesign. Digitale oplossingen, gedreven door design.

De digitale wereld wordt steeds mooier met designgedreven oplossingen. Die kunnen onze experts voor jou op elk (digitaal) gebied realiseren. We geloven in de kracht van goed partnerschap en zijn betrokken sparringpartners in het gehele proces. Dit zorgt voor een uitgesproken en gedegen oplossing die goed past bij jouw merk.

  Website.

  Wij ontwerpen en bouwen goed uitziende en prettig werkende websites die bijdragen aan zakelijk succes. Centraal hierbij staan het doel, de uitstraling en de boodschap van jouw organisatie. Inclusief bijbehorende doelgroepen en wensen. Wat wil je bereiken met de site? Moet deze vertrouwen uitstralen, bijdragen aan meer leads of een informatief naslagwerk zijn? In onze ogen is een website altijd maatwerk.

  Onze developers en designers bouwen jouw website volgens de laatste WordPress-technieken en leveren hem Google-proof op. Ook hierna blijven we continu monitoren en updaten. Zo blijft je website altijd snel, goed beveiligd en technisch up-to-date. En dat tegen aantrekkelijke kosten! Heb je meer nodig dan webdesign alleen? We ontzorgen jou ook met onder meer hosting, domeinnaamregistratie, nieuwsbriefmodules en mobiele apps.

  Webshop.

  Wij ontwerpen aantrekkelijke webshops. De vormgeving ervan wekt vertrouwen en is inspirerend; de manier van navigeren is juist simpel. Zo helpen we jouw bezoekers om snel en eenvoudig de juiste informatie te vinden en neemt de kans op een bestelling toe.

  De technische realisatie van een webshop is een vak apart. E-commerce oplossingen worden namelijk vaak gekoppeld boekhoudprogramma’s, voorraadbeheersystemen en/ of andere bedrijfssoftware.

  Contact

  Zo bereik je ons.

  Stap bij ons binnen of kom in contact!
  De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

  Leuk om je te ontmoeten

  We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

  Waar kunnen we je mee helpen?

  Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

  Laten we er voor gaan

  Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

  BEL: +31 (0)74 234 06 06

  info@creative-dutch.nl
  Contact