fbpx

📍GEZOCHT in omgeving Twente:

5 ondernemers die de tijd willen halveren die ze kwijt zijn aan online marketing en 2 tot 5X zoveel Conversies, Aankopen of Leads willen realiseren


Meld je aan voor ons nieuwe 'Done-For-You' groei traject
yes! ik wil een meer informatie

`` Wekelijks heb ik 2000 webshop bezoekers, daar komen maar 7 aankopen uit voort. Een conversie van maar 0,35%... Wat doe ik verkeerd?``

WAT IS GOOGLE SHOPPING?

 

Heb je een webshop en verkoop je producten? Dan kan Google Shopping een manier zijn om meer zichtbaarheid te geven aan jouw producten! De resultaten uit Google Shopping worden boven (of naast) de zoekadvertenties in zoekmachines vertoond, waardoor je een prominente zichtbaarheid hebt. Google Shopping is een advertentie type dat wordt beheerd via Google Ads en Google Merchant Center.

De advertenties vallen meer op omdat ze zijn voorzien van een productafbeelding, titel en een prijs. Deze combinatie zorgt voor een betere doorklikratio (CTR) en conversieratio dan traditionele zoekadvertenties.

Wat betekent het voor jouw bedrijf…. 

 

Werf meer klanten

Of u nu nieuwe websitebezoekers wilt werven, meer online verkopen wilt genereren, klanten naar u wilt laten bellen of klanten wilt laten terugkeren: AdWords kan u helpen.

Adverteer wereldwijd of lokaal

Target uw advertenties op klanten in bepaalde landen, regio’s, plaatsen of binnen een bepaalde afstand van uw bedrijf of winkel.

Bereik de juiste mensen op het juiste moment

Mensen vinden uw bedrijf op Google, precies op het moment dat zij naar de producten of diensten zoeken die u aanbiedt.

 

Dat is precies wat wij nastreven als bureau: een samenwerking van wederzijds vertrouwen, op basis van resultaat ✅ niet op basis van langdurige contracten. ❌

Jij blij? Wij blij.

De voordelen van Google Shopping

 • Je producten zijn zichtbaar in Google
 • Meer bezoekers in je webwinkel
 • Advertenties tonen bij zoekopdrachten
 • Meer verkeer naar jouw website
 • Grotere aanwezigheid in Google
 • Krachtige rapportage, grote database

Waarom Creative Dutch?

Resultaat gedreven

Creative Dutch is een full service digital agency gedreven door resultaat, dat is voor ons namelijk het enige dat telt.

 Betaalbaar

Onze diensten moeten meetbaar meer opleveren dan het kost. Werken met heldere doelstellingen waarbij iedere euro meetbaar rendement oplevert.

 Nergens aan vast

We werken graag met klanten die ook graag met ons werken. Daarom werken we met samenwerkingen die van maand-tot-maand opzegbaar zijn.

  To the point

Jij vertelt wat je wilt bereiken, wij helpen je dat te bereiken. Of nemen alles uit handen, als je dat liever wilt. De lijntjes zijn kort en persoonlijk contact vinden we erg belangrijk.

Onze werkwijze

 • Stap 1 Analyse scan
  Als eerst voeren we een analyse uit. Vervolgens komt feedoptimalisatie aan bod. Een goede product feed is van belang voor een succesvolle campagne.
 • Stap 2 analyse gesprek
  Samen met jou kijken we naar de product feed en optimaliseren deze.
 • Stap 3 Aan de slag!
  De derde stap is het opzetten van de Shopping campagne. Uiteraard optimaliseren we jouw campagne constant. Iedere maand ontvang je een rapportage van de behaalde resultaten zodat je altijd inzicht hebt.

Trots op onze samenwerkingen.

Talloze klanten met mooie projecten klopten al bij ons aan voor het creëren van digitale impact. Samen met deze klanten hebben we gewerkt aan winstgevende oplossingen. En met trots kunnen wij hun mening met jou delen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Case – IV Company Aalsmeer

Wij zijn enorm enthousiast over de mannen van Creative Dutch. Naast dat zij ons fantastisch begeleiden met het behalen van meer leads is het ook een superleuke partij om mee samen te werken op projecten. En als je belt gaat de telefoon nog geen twee keer over en je wordt geholpen. Zeker een aanrader voor grote, maar ook kleine partijen!

 

Tim de Kler

Case – DIC Laadsystemen

Wij werken nu al zo’n 2 jaar met tevredenheid samen met Creative Dutch, de werkzaamheden welke uitgevoerd worden betalen zich altijd vrij snel uit.

 De online campagne welke goed is opgezet wordt maandelijks besproken om zo ook tot een telkens nog beter resultaat te komen.

 Het contact verloopt soepel en op vragen wordt snel gereageerd.

Kortom een bedrijf welke wij aanbevelen.

 

Raymond Deurloo

Case – Elmnts Lifestyle

Als ondernemer wil ik me vooral kunnen focussen op zaken die geld opleveren en daarom ben ik sinds 6 ruim 6 maanden een samenwerking aangegaan met Creative Dutch. Doel voor mij was om de online vindbaarheid te verbeteren en vooral ook inzichtelijk te krijgen wat online marketing en advertenties me opleveren. Dankzij de korte lijntjes en duidelijke communicatie hebben we al snel mooie resultaten weten te behalen. 

 

Maarten Smit

Case – Cecofloors.nl

Creative Dutch, een naam die waar wordt gemaakt. Altijd  passende creatieve oplossingen die zorg dragen voor een optimale respons.

Wij vragen Creative Dutch om advies voor diverse zaken, altijd is een oplossing die ook werkt.

 

Ben de Lorijn

Case – Witgoedoutletstore.nl

Witgoed Outletstore moest nodig een nieuwe site hebben. Dit is een interactieve webshop geworden.

 De heren van CreativeDutch hebben in een korte tijd een zeer nette website gebouwd. Al onze wensen zijn hierbij geïntegreerd in de site. Retestrak en overzichtelijk 

 Sinds enkele maanden verzorgen de heren van CreativeDutch ook de marketing en uiteraard deden zij het onderhoud van de site al. Problemen worden snel opgepakt en opgelost.

De communicatie is makkelijk en direct. Vaak gebeurt het via de app.

Topwerk. Ik hoop nog lang samen te mogen werken met de heren van CreativeDutch.

 

Dylan Leurink

Case – Tijdvoorespresso.nl

Wij zijn sinds een aantal maanden de samenwerking aangegaan met Creative-Dutch. Creative-Dutch heeft de Google advertenties van ons overgenomen zodat wij meer tijd kregen voor onze onderneming. Online Marketing is een vaardigheid die Creative-Dutch zeer goed verstaat. Daarbij zorgt de samenwerking voor goede synergie tussen de webshop en de campagnes. Bijvoorbeeld door suggesties voor conversie-optimalisaties aan te dragen. Dank!

 

Alex & Kevin

Klaar om jouw marketing en conversie naar een next level te tillen, zonder peperdure pakketkosten of wurgcontracten? 

Meld je aan voor ons Groei Traject 

Contact

Zo bereik je ons.

Stap bij ons binnen of kom in contact!
De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

Leuk om je te ontmoeten

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

Laten we er voor gaan

Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

BEL: +31 (0)74 234 06 06

info@creative-dutch.nl
Contact