fbpx

Fascinerende Facebook feiten 2020

18 januari 2020

The World is Changing

Infographic Facebook 2020

Dit jaar mag Facebook 16 kaarsjes uitblazen. Al jaren voert Facebook de ranglijst aan van populaire socialmediaplatformen. Al lijkt het tij te keren. De site verliest steeds meer gebruikers aan andere platformen. Ondanks het verlies, blijft het platform populair in gebruik. In dit artikel vind je 10 feiten en cijfers over het afgelopen jaar op een rij.

Nog altijd populair

Met maandelijks meer dan 2 miljard actieve gebruikers, hoeft Facebook (nog) niet te klagen over de populariteit. Het platform staat daarmee op de derde plaats van meest bezochte websites. Bijna driekwart van de Amerikaanse volwassenen maakt gebruik van het platform. En waar het aantal Facebook-gebruikers in Nederland vorig jaar kromp, met name het aantal gebruikers onder de 40, is het aantal dit jaar gegroeid.

Lees hier meer over via deze link!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Zo bereik je ons.

Stap bij ons binnen of kom in contact!
De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

Leuk om je te ontmoeten

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

Laten we er voor gaan

Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

BEL: +31 (0)74 234 06 06

info@creative-dutch.nl
Contact