fbpx

Zoekmachine Ecosia op Apple

6 januari 2021

De Duitse milieu- en privacyvriendelijke zoekmachine Ecosia wordt de standaardzoekmachine iOS, macOS en iPadOS.

De wijziging van de standaard zoekmachine vindt plaats in de OS-update die rond deze tijd wordt uitgerold naar alle Apple-toestellen. Gebruikers die dat niet op prijs stellen, kunnen hun persoonlijke voorkeur doorvoeren via de instellingen het betreffende apparaat.

Ecosia heeft nu nog zo’n twintig miljoen actieve gebruikers. Dat aantal zal naar verwachting significant stijgen nu Apple zijn voorkeur hardop uitspreekt.

 

Adverteren op Ecosia?

Adverteren op de zoekmachine Ecosia gebeurt via Microsoft Ads (BING). Dit kan kansen bieden voor ondernemers in Nederland om buitenom Google bij apple devices ook goed en goedkoper in beeld te komen.

De zoekmachine draait op technologie van Microsoft voor zowel het zoeken als de reclame-inkomsten. Al het geld dat na de aftrek van kosten overblijft, investeert de onderneming in boomplant projecten over de hele wereld. Daarover is oprichter Christian Kroll behoorlijk transparant. Iedere maand publiceert hij de inkomsten en uitgaven.


Meer weten over adverteren op Ecosia?
Creative Dutch adviseert en bekijkt samen met jou de kansen. Stuur ons een bericht en wij nemen z.s.m. met jou contact op.

Contact

Zo bereik je ons.

Stap bij ons binnen of kom in contact!
De koffie staat klaar en brainstormen kost niks!

Leuk om je te ontmoeten

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Hengelo (voorheen bureau Fons Nijland) voor een kennismaking en brainstormsessie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Jij vertelt wat je wil bereiken en wij helpen je daar bij, of we nemen het volledig voor onze rekening, net wat bij jouw vraag past.

Laten we er voor gaan

Hebben we een klik? Dan werken we de besproken plannen uit in een duidelijke offerte zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

BEL: +31 (0)74 234 06 06

info@creative-dutch.nl
Contact